Boeken commercieel

Hans Bouman heeft de volgende commerciële producties op zijn naam staan:

Europe by Eurail

Eurail Group G.I.E. is een samenwerkingsverband van bijna alle Europese spoorwegen, die gezamenlijk de Eurail Pass in het leven hebben geroepen. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Eurail kregen Hans Bouman en fotograaf Martin Kers van Eurail de opdracht het boek Europe by Eurail te vervaardigen. Ze reisden uitvoerig door 25 verschillende landen, en legden zo de essentie vast van het per trein reizen door Europa. 144 pagina’s, Engelstalig, niet in de boekhandel.


Harnaschpolder

Opdrachtgever: Delfluent, een consortium van vijf private bedrijven (Veolia, Evides, Rabobank, Strukton en Heijmans). In opdracht van het Hoogheemraadschap Delfland bouwde en beheert dit consortium een van Europa’s grootste afvalwaterzuiveringsinstallaties: Harnaschpolder. Het betreft hier het eerste publiek-private samenwerkingsverband in de Nederlandse watersector. Het boek geeft in tekst en beeld (Martin Kers) inzicht in de totstandkoming van dit project. Tweetaling Nederlands/Engels.


Management2000

Opdrachtgever: Unieboek. Dertien vernieuwende opvattingen over management, naar aanleiding van interviews met onder meer Jet Cremers, Marcel van Dam, Martin Schröder, Sylvia Tóth, Rob van Vuure en Eckart Wintzen. Geschreven in samenwerking met Ed van Eeden.


Maak dat je wegkomt!

Opdrachtgever: Stichting Caballero Reis om de Wereld. Een vooral op jongeren gerichte reisgids met als thema ‘avontuurlijk reizen rond de wereld’, geschreven in samenwerking met Allard de Rooi.